Treceți la conținutul principal

Despre Tudor Barbu și emisiunea "Se întâmplă acum"

 Despre Tudor Barbu și emisiunea "Se întâmplă acum"

Despre Tudor Barbu și emisiunea "Se întâmplă acum"

Despre Tudor Barbu și emisiunea "Se întâmplă acum"


photo source: screenshoot Facebook

Tudor Barbu este un cunoscut jurnalist și fost politician român, 

născut la data de 14 februarie 1959, în București, România. Între decembrie 2012 și decembrie 2016, a deținut funcția de senator al României, fiind ales în legislatura 2012-2016 din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu.


În calitate de jurnalist, 

Tudor Barbu a prezentat emisiunea "Se întâmplă acum", care a fost transmisă pe mai multe posturi de televiziune din România, printre care se numără TVR 2, OTV și B1TV. Emisiunea sa a devenit rapid populară printre telespectatori, datorită abordării sale echilibrate și a analizei atente a evenimentelor din actualitate.

În 2022, 

Tudor Barbu a fost numit director al postului de televiziune TVR 3, fiind responsabil pentru programarea și managementul canalului. Această poziție îi permite să continue să influențeze agenda media din România și să ofere o perspectivă unică asupra evenimentelor din țară și din lume.

În cariera sa de jurnalist, 

Tudor Barbu a fost recunoscut pentru abilitățile sale de prezentare și pentru abordarea sa echilibrată a subiectelor controversate. El a acoperit o serie de evenimente importante din România și din lume, fiind un jurnalist respectat și influent în media românească.

Tudor Barbu și-a început cariera profesională ca funcționar în arhiva de filmotecă pentru TVR în anii 1980-1986, apoi a lucrat ca operator pentru producția de emisiuni și filme. Între 1986 și 1990, a fost operator fotograf la ICPI. După Revoluția din 1989, s-a întors la TVR, unde a lucrat ca reporter la redacția de știri.


În anii următori,

 Tudor Barbu a ocupat diferite poziții în media românească. A fost editor-coordonator la jurnalul de la Tele 7abc în 1997-1998, apoi Director al Departamentului Publicitate de la Prima TV pentru câteva luni în 1998. A continuat să lucreze în producția de știri la ProTV și a revenit la TVR 2, unde a realizat emisiunea „Se întâmplă acum” împreună cu Carul 8 de filmare.


În 2007, 

Tudor Barbu s-a angajat la OTV și a preluat emisiunea „Se întâmplă acum”, pe care a prezentat-o până în decembrie 2012, când a fost ales senator în Parlamentul României din partea PP-DD. În această perioadă, a trebuit să se retragă din televiziune din cauza mandatului său de senator.


În prezent, 

Tudor Barbu este director al TVR 3, fiind în aceasta funcție din 2022. Înainte de aceasta, a mai lucrat ca realizator de emisiuni TV la Televiziunea Română între 1998-2007 și a fost membru în Consiliul de Administrație al TVR între 2005-2007.

În concluzie, 

Tudor Barbu este un jurnalist și fost politician român cu o carieră bogată și diversificată. Prin emisiunea sa, "Se întâmplă acum", el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România, în timp ce poziția sa actuală de director al TVR 3 îi permite să continue să influențeze agenda media din țară.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Eu în nimicnicia mea.....ca un câine turbat.....

Pentru cei care sunt dezamăgiți de plecarea mea din PP-DD și transhumanta catre  PC la tătucu' Dan Voiculescu pe care l-am înjurat ani de zilele, recomand o vizionare sau o revizionare a filmului Columna din 1968........Decebal per Scorillo...Dixit!Numai de bine!Tudorus Bastus Iată cum l-as fi umilit pe Dinică în rolul lui Bastus ....Lasă un comentariu dacă am omis ceva..... :) Tudor Barbu în rolul lui Bastus și Dan Diaconescu întrupându-l pe Gerula

De ce liliacul este emblema orașului Valencia?

De ce liliacul este emblema orașului Valencia? Liliacul este animalul heraldic al Valenciei.Legenda spune ca a fost domesticit de arabi si folosit pentru a alunga tantarii din preajma orasului Valencia.In epoca lui Jaume I,un profet arab a prezis ca atat timp cat liliacul va zbura liber deasupra orasului Valencia,acesta va ramane in mainile musulmanilor. Legenda spune ca trupele regelui Jaime I isi instalasera corturile in afara zidurilor orasului,pentru a il asedia si a-l smulge din mainile musulmanilor.In acea noapte un liliac se aseza pe cortul regelui.Soldatii regelui speriati de acel semn pe care ei il prevedeau de rau augur pentru batalia finala,incep sa dezerteze.Anuntat de consilierii sai,regele Jaime I are o idee geniala prin care intoarce soarta bataliei de partea sa.El le povesteste soldatilor ca ar fi avut o viziune in acea noapte,care ar fi fost cam asa: daca un liliac se va aseza pe varful cortului regelui atunci victoria va fi de partea sa.Imbarbatati de spusele regel

Sondaj : Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei in Romania?

Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei in Romania?Astept comentariile dumneavoastra,daca raspunsul este da ,va rog sa-mi spuneti ce propuneri aveti pentru aceasta lege, argumentati.Nu este o gluma,avand in vedere ca aceasta lege ar genera venituri consistente la bugetul de stat,prin urmare am trai mai bine.Apropo´s sunati-va .....Numai de bine! Citeste-l si abureste-l mai departe!