Sondaj : Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei in Romania? - Tudor Barbu

728x90 AdSpace

Trending
miércoles, 20 de febrero de 2013

Sondaj : Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei in Romania?

Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei in Romania?Astept comentariile dumneavoastra,daca raspunsul este da ,va rog sa-mi spuneti ce propuneri aveti pentru aceasta lege, argumentati.Nu este o gluma,avand in vedere ca aceasta lege ar genera venituri consistente la bugetul de stat,prin urmare am trai mai bine.Apropo´s sunati-va .....Numai de bine!

Citeste-l si abureste-l mai departe!


Sondaj : Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei in Romania? Reviewed by Tudor Barbu on 22:11 Rating: 5 Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei in Romania?Astept comentariile dumneavoastra,daca raspunsul este da ,va rog sa-mi spuneti ce pr...

3 comentarios:

 1. Stimate Domnule Tudor Barbu,

  mai bun ca dvs nu pot sa fiu.... dar sper ca comentariu meu sa fie de nitel folos.

  1) In primul rând salut sincer aparitia dvs online, deschiderea spre dialog cu boboru din care fac si io parte cu toate ca la o departare de 2000Km de locul dvs de munca (Parlamentu României). Ma onoreaza aceptul in lista de amici virtuali ai dvs.

  2) Privitor la întrebarea dvs incerc da cu parerea si io, sper sa nu-o dau in gard.

  a) Nu pricep motivul pentru care se tot amâna si palavrageste atât de mult aceasta chestiune.

  b) Sunt o persoana religioasa, destul de bine instruit teologic nu doar la nivel intelectual ci si in practica, dar fara sa fiu un sfânt. Astfel ca constientizez raspunderea fata de Dumnezeu (in primul rând), pe care o am dând un "verdict" pe aceasta problema.

  c) Am analizat chestiunea pe toate fetele posibile si imposibile iar concluzia mea este urmatoarea:

  Legea trebuie adoptata nu doar pentru veniturile ce le aduce la buget ci si ca pe o necesitate sociala de stricta necesitate. Exista mult mai multe benefici sanitare decât accidentele inerente produse si de acest aspect. Lipsa unui strict control in prezentele conditi semilegale produce mult mai mari probleme pe absolut toate palierele cu grave consecinte pe termen lung. Dramele rezultate în urma interziceri totale in perioada comunista le-am putut savura imediat dupa 1989, iar pe cele de dupa 1989 (semiileagale), le vom observa lejer si de vom fi orbi.

  Biserica, trebuia de multa vreme constientiza dramele la care fac referire,lasând liber societatea adopta "raul cel mai mic". Înteleg ca BOR a avut o opozitie si influenta foarte puternica în amânarea adoptari legi (legalizarea). Consider ca biserica a gresit, trebuia sa bage capul in papusoi la acest capitol cum dealtfel il baga în alte aspecte mult mai grave si care impun reacti promte , fara echivoc.

  Cu stima

  O.M. (Octavian Mihaescu- Germania)

  ResponderEliminar
 2. Sunt marinar si am vazut multe la viata mea, aici sunt doua aspecte, unul ar fi ca prin legalizarea prostitutiei asiguri linistea prostituatelor protejandu-le oarecum in fata legii. Imaginati-va insa dramele traite de femeile care ar fi angajate la bordelurile interlopilor , sub aparenta legii vor fi transformate in sclave , vor munci aparent legal pentru interlopi ! Sunt de acord cu legalizarea prostitutiei doar pentru autorizatie individuala nu pentru organizarea bordelurilor . Din ce am vazut pe unde m-am dus legalizarea bordelurilor nu-i ceva indicat , repet mafia , interlopii vor abuza femeile care vor lucra pentru ei . De teama femeile vor tacea din gura plus ca in spatele unui bordel legal se poate dezvolta traficul ilegal cu femei in stare de sclavie , bordelurile legale fiind doar pentru atragerea cleintilor ! Deci DA sunt pentru legalizarea prostitutiei da doar pe baza unei autorizatii individuale desfasurate la propria locuinta ! Prin Ungaria si Franta e ceva asemanator !

  ResponderEliminar
 3. Avand in vedere ca ati spus ca nu este o gluma si ca ar genera venituri consistente la venitul de stat,sa intelegem ca ati fi de acord cu legalizarea prostitutiei?

  ResponderEliminar

Comenteaza daca esti mai bun decat mine...